I måndags dök det upp ett inlägg på Segas blogg angående ett nytt Sonic & All-Stars Racing som kommer att komma ut i slutet av året. Spelet har fått namnet Sonic & All-Stars Racing Transformed, vilket i mina ögon är ett helt onödigt tillägg på namnet. De skulle bara ha döpt det till Sonic & All-Stars Racing 2, då hade vi spelare sluppit att facepalma oss själva igen när de kommer ut med Sonic & All-Stars Racing 7 när det inte fanns en numrering till att börja med. För det känns inte helt förvånande att det första man vill jämföra med är Mario Kart spelen.

Men Transformed vill erbjuda något lite nytt med denna titeln och det är transformering. För under de olika tävlingarna i spelets kommer din bil att kunna ändra skepnad och anta formen av en båt eller ett flygplan. Nu tänker säkert många att detta är precis vad Nintendo gjorde med Mario Kart 7, men det känns som att Sega vill ta steget längre när de säger att man kommer få ha full kontroll av sitt plan.

När jag läste inlägget kändes det mer som att de försökte efterlikna ett annat spel som heter Diddy Kong Racing som kom till Nintendo 64. Men nu kanske jag inte ska spekulera allt för mycket. Vad tror ni, kommer nya Sonic & All-Stars bli nått som intresserar er?

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/newsonicracer.mp4[/pro-player]

Recensionen av första Sonic & All-Stars Racing

Segas Blogginlägg