Att återse en gammal vän är alltid trevligt och när man får chansen är det lika bra att slå till stort. Vad kan då vara bättre än ett ordentligt grillparty för att kunna umgås ordentligt med alla inblandade?

Att Jörgen aldrig hade någon vidare klädsmak visste vi redan sedan länge, men han har trots allt en väldigt stor talang för att grilla det där köttet riktigt mört och fint så vi låter honom stå där och förhoppningsvis få fettfläckar eller annat på den där hemska skjortan. Vad som än händer kan vi inte förlora. Tobias har dock varit borta ganska länge nu. Undrar vad han har för sig?

Ah, vi borde ha anat att det där skulle hända. Kö vid toalettdörren och Tobbe har precis lyckats skapa stopp i rören. En ytterst pinsam situation att erkänna sig skyldig till och självfallet väljer han att smita ut genom badrumsfönstret istället.

Sannolikheten att något av denna beskrivning stämmer är tämligen liten men vad det egentligen handlar om får vi spekulera om ett tag till. Hur väljer ni att tolka bilderna?