Ubisoft avslöjade nyligen att de kommer släppa en free2play-version av Silent Hunter Online.

Det kommer bli ett webbläsarbaserat flerspelarspel och utvecklas just nu av Blue Byte i samarbete med Sproing, säger Ubisoft.

Spelet kommer att fullt ut erbjuda Adobe Flash Player 11-teknologi för att erbjuda 3D-grafik i webbläsare, och samtidigt leverera återkomsten av ett stort urval av historiskt korrekta ubåtar – precis det som gjorde franchisen känd.

”The Battle of the Atlantic” är en dynamisk kampanj i vilket individuell framgång påverkar andra spelares asynkrona spel. Dessutom, för första gången i historien av Silent Hunter, kommer spelare ha möjlighet att spela varenda uppdrag av kampanjen kooperativt.

”Det här är ett av den mest innovativa Silent Hunter-upplevelse som någonsin skapats och vi kan inte vänta med att få låta våra fans dyka in i spelet,” säger Christopher Schmitz, head of production hos Ubisoft Blue Byte.

Spelare kan få tidig åtkomst till spelet genom att besöka silenthunter.com och ansöka om att vara med i den stängda betan.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/silenthunteronline-720p.mp4[/pro-player]