Gratis verkar ha blivit det nya svarta. Bioware ger oss gratis DLC till Mass Effect 3, en stor del av världens MMO-spel använder sig utav ”free2play”-modellen och Zynga fortsätter att tjäna storkovan på sina ”gratisspel”. Monolith Productions vill inte vara sämre och låter en hel del nytt innehåll följa med den senaste uppdateringen av Gotham City Impostors utan att ta en krona betalt för det.

Med denna uppdatering tillkommer inte bara buggfixar utan även en helt ny bana att spela på plus ett nytt spelläge. Den nya banan heter så mycket som ”East End” och är spelbar både i normala multiplayer-matcher och i challenge mode för en ensam spelare. ”Bounty Hunter” är ett spelläge som påminner till stor del om klassisk lagbaserad deathmatch men med skillnaden att spelarna ska samla på troféer från sina motståndare efter att de fallit. Det lag som först samlar ihop 50 stycken av dessa går därifrån som segrare.

Patchen finns redan nu att plocka hem på alla format, dvs Xbox 360, Playstation 3 och PC.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/gci-dlc-trailer-720p.mp4[/pro-player]