Mängden personer som försöker bli kända genom exempelvis Youtube är enorm. Någon som ändå har lyckats bygga en ganska ordentlig skara fans är Brent Black, på nätet mer känd som Brentalfloss. Hans serie What if … had lyrics, där han skrivit texter till gamla tv-spelsmelodier har blivit väldigt uppskattad och 2010 släppte han What if this album… had lyrics, en skiva med några av hans då mest kända covers samt lite egenskrivet material. Han släppte även en version med lite mer barntillåtna texter, samt en med karaokeversioner av låtarna. Men nu är det alltså dags för ett helt nytt album.

Bits of me kommer att släppas senare i år, men går att förboka redan nu. Av vad jag kan se av låtlistan är det nästan uteslutande spellåtar, med undantag för den lite kaxiga This is the album you’ve been waiting for som ni även kan höra i trailern. För de som är sugna på lite mer godsaker finns det självklart även en lite dyrare utgåva. Limited Edition Bundlefloss, som han valt att kalla den, innehåller förutom en signerad kopia av Bits of me även två t-shirts och den första skivan. Låter något av det här lockande är det bara att titta in på Level Up Studios.