I måndags lade Bethesda upp en bild på sin twitter med endast texten “Tomorrow”. Personer som såg bilden började snabbt drömma om ett nytt Fallout eller kanske något som har med Elder Scroll Online att göra. Elder Scrolls Online ryktet som ligger i cirkulering just nu är att det kommer tillkännages nu i Maj medans Fallout 4 knappt har några rykten alls. Det första logiska steget hade varit att misstänka att det hade nått med Dishonored att göra, ett spel som är utvecklat av Arkane Studios och publiceras av Bethesda i år.

Dishonored handlar om en man vid namnet Corvo som har blivit inspärrad för ett mord han inte begått och hans jakt efter hämnd på den som satte honom i hans situation. Ett mål som inte är allt för lätt då personen som han skulle ha mördat är kjesarinnan och den skyldiga är en av de mäktigaste männen i världen.

Om ni gjorde som jag och misstänkte att det var en cinematic trailer till Dishonored som skulle dyka upp hade helt rätt. För igår dök det upp en 4 minuter lång cinematic trailer till Dishonored, se och njut.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Dishonoredstorytrailer.mp4[/pro-player]