Här är en glad nyhet för alla Old Republic spelare som inte tagit sig hela vägen till endgame. Nu behöver man inte längre ha en level 50 karaktär för att ta del av den gratismånaden som aktiva spelare har fått. Bioware fick ganska snabbt en sko flygande mot sig på grund av att spelare inte tyckte gruppen som fick denna belöningen var tillräckligt stor, nu är det i alla fall ändrat på. Det räcker nu med att du har level 6 i sin Legacy för att få denna fria månaden. Du som inte än har nått 6 i Legacy har fram till fredag den 22:a på er att lägga ner tid för att få…mer tid…

Även inaktiva spelare som under någon gång varit aktiva subscribers har fått en vecka att spela. Den veckan tar slut nu på fredag också så ta chansen att prova Legacy om ni har funderingar på att börja spela igen. Ni som väljer att gå tillbaka till spelet och aktivera ert konto igen innan den 22:a kommer även att få möjligheten till att få ett nytt litet pet, denna lilla Tauntaun Ram för att vara mer specifik.