GratisMMO:t APB:Reloaded, där två falanger från varsin sida om lagen slåss emot varandra, har de senaste månaderna gjort sig stora. Genom ständig utveckling och release i Steams onlinebutik har onlinespelens svar på tjuv&polis hållit sig vid liv. Detta trotts att projektet, när det var nytt, begravdes, och utvecklarna gick i konkurs.

Sedan GamersFirst tog över utvecklingen kommer ständiga uppdateringar, men de håller också sina spelare evigt nyfikna genom att prata öppet om nya ideér som om de var runt hörnet. Ett exempel är ett racing-distrikt, som skulle göra fordonsdelen i spelet till ett utav spelets tävlingsmoment. Än så länge är fordonen bara till för att måla på samt för transport av spelare.

Nyligen lade GamersFirst ut några av förändringarna i en av sina största uppdateringar hittills, 1.7, på sitt forum, och under dagen har det även lagts upp bilder från nya områden samt på nya fordon och fordonsdelar. Många blev dock besvikna över att de inte skrevs något om de väntade distrikten, men samtidigt imponerade av mängden nytt innehåll som verkar kunna sysselsätta spelare ett bra tag framöver.

De kommande förändringarna kan du kolla in här.