Nu är datumet satt, den 6:e November kommer Halo 4 att landa världen över. Detta är den fjärde gången som du kommer inta rollen som Master Chief för att springa runt och skjuta rymdisar. Vem som egentligen är Chiefs fiende i detta spelet är inte avslöjat men jag tror knappast att det är människor. Vad som har sagt om handlingen i det nya spelet är att det kommer vara mer fokuserat på mystiken av den världen som Chief lever i, även om det är fallet är jag säker på att ingen kommer bli besviken på brist av action.

Halo 4 presenterades i Juni förra året under E3, inte för att någon var särskillt förvånad med tanke på det öppna slutet som Halo 3 hade. En hel del nytt är det i utvecklingen i alla fall. Bungie har blivit ersatt av 343 Industries som stod för remaken Halo Anniversary som kom ut i November förra året. Vi kommer inte längre hitta kompositören Martin O’Donnell i listan, denna gången kommer Neil Davidge stå för musiken. Kommer Halo 4 bära facklan vidare med bravur eller kommer den att slockna?

Skriv gärna en kommentar med dina tankar.