Efter att jag suttit och väntat i lite mer än en månad på att Legacy-patchen skulle landa på servrarna världen över så dök den äntligen upp i torsdags. Förutom att de låst upp Legacy-systemet har dom även tryckt in en ny Warzone, Flashpoint, Operation och ett helt nytt tier av gear. Det som jag personligen ser mest fram emot att sätta tänderna i är Explosive Conflict, den nya raiden. Med 4 stycken svårighetsgrader, 8 & 16-man Story Mode och 8 & 16-man Hard Mode kommer den ge mig och min guild en hel del att trampa igenom.

Förklaringen varför du och ditt tappra gäng ska ta dig till Explosive Conflict lyder i alla fall såhär:

“The Trandoshan mercenary warlord Kephess has seized the planet Denova, a world rich in resources valuable to the war effort. Players must assault his war camp, situated atop a mountain in densely-wooded terrain, fighting Imperial defectors and heavy war machines along the way.“

Om detta räcker som ursäkt för dig att sparka lite trandoshan-röv vet jag inte. Men en sak är säkert, det räcker för mig.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/swtoroec.mp4[/pro-player]

För mer om patch 1.2 – Legacy, läs gärna min Guild Summit artikel här.