Namco Bandai har utannonserat fem nya titlar.

Ett av spelen är Star Trek till Xbox 360, Playstation 3 och PC. Detta spel kommer utspela sig i samma Star TRek universum som filmen från 2009 utspelade sig i. Spelet ska inkludera en ny story och co-op spel mellan karaktärerna Kirk och Spock. Star Trek planeras släppas 2013. Ett annat spel är Tekken Tag Tournament 2 till xbox 360 och Playstation 3.

Denna uppföljare kommer erbjuda flest karaktärer någonsin i ett Tekken spel med över 50 karaktärer. förutom de tag baserade fighterna som första spelet introducerade så kommer strider mellan enskilda spelare eller enskilda spelare mot team vara möjligt. Dessa strider kommer utspela sig på helt nya banor. I ett läge som kallas ”pair play” kan upp till fyra spelare slåss och i läget ”fight lab” kan spelare utforma slag och utseende hos träningskaraktärer. Spelare som klarar ”fight lab” läget kommer överstiga all komplexibilitet hos Tekken och äga en egen specialgjord ”combot”.

De tre andra titlarna är följande:

  • Dark Souls: Prepare to Die Edition (Windows PC)
  • Dragon Ball Z for Kinect (Xbox 360 with Kinect)
  • One Piece: Pirate Warriors (PlayStation 3 – PSN)

Något av dessa ni ser fram emot?