Bioware fortsätter att köra hårt på sina multiplayer event för Mass Effect 3 och nu med släppet av den kostnadsfria DLC’n Resurgence har de svårt att låta bli att hålla ett event som fokuserar på denna DLC.

Den här helgen kommer vi få möjligheten att vara med i Operation Resurgence och detta ser ut att bli den mest belönande och enklaste operationen att vara med i. Allt man behöver göra är att ladda ner det nya DLC paketet och när man sedan spelar på de nya banorna kommer laget få 10% extra erfarenhetspoäng och varje deltagare kommer även få en ”Reserves pack” den kommande veckan som innehåller en av de nya karaktärerna som kommer med DLC’n.

Olyckligtvis kommer PS3 ägarna även denna gång gå utan och enligt Bioware beror det helt enkelt på att Sony helt enkelt inte har godkänt dessa event än och enligt EA’s community manager Eduardo Vasconcellos vägrar Sony att använda sig utav samma sorts event som redan används på Xbox 360 och PC. Jag kan tänka mig att Sony inte är allt för populära bland spelarna just nu med den här strategin.

Källa: Videogamer