Zombieslaktarfesten som är Slant Six Games version av Resident Evil har tagits emot med blandade åsikter där bland annat vi såg spelet som en oslipad diamant. Idag släpps spelets första DLC och där får spelarna möjligheten att återigen bekanta sig med den sida man är van vid, nämligen ”the good guys” så att säga.

Det första uppdraget där man får välja mellan ”Spec Ops”-soldaterna Harley, Dee-Ay, Party Girl, Tweed, Willow, och Shona släpps gratis på både Xbox Live och PSN idag. Ytterligare sex uppdrag och  fyra multiplayer-banor kommer att släppas under de kommande veckorna men dessa kommer du få betala en slant för. Just nu vet vi inte om uppdragen kommer säljas var för sig eller om de kommer i någon form av paket blandade med varandra. Hur det än ligger till har vi åtminstone två på redaktionen som inte har något emot att springa igenom Raccoon City ett varv till.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/reorcdlc1.mp4[/pro-player]