GamersDailyNews rapporterade nyligen om en ny rörelse, vars mål är att få Modern Warfare 3-spelare att inte spela något fredag 20 april. Anledningen till detta är att de tycker att Activision och Infinity Ward svikit sina fans och inte leverarar nödvändiga spellägen och uppdateringar.

Ett av de större problemen tycks vara spelets funktion för lag-kompensation, vilket enligt utvecklarna ska göra spelet rättvisare för de med mindre bandbredd. Ser man det från en annan vinkel straffar det istället de som betalar mer för en snabbare uppkoppling. Andra saker de efterfrågar är bland annat bättre spelarmatchning, fler spellägen och att spawn-systemet rättas till. För att se resten av deras krav är det bara att se den bifogade videon eller kolla upp @MW3BlackOut på Twitter.

Är det en bra lösning att bojkotta ett spel för att få sin vilja igenom? Kommer utvecklarna att lyssna på dem? Är en dag nog? Något som det här är inget jag hör talas om ofta, men skulle det fungera kan jag tänka mig att spelarna börjar ställa högre krav på utvecklare. I GDNs artikel pekar de även på ett antal alternativa tillvägagångssätt samt förslag på hur några av problem skulle kunna lösas. Det bör även nämnas att @MW3BlackOut inte är en självklarhet för alla. En del spelare tycker att det inte är rätt sätt att nå fram till Activision och Inifinity Ward och för att något sådant här ska fungera måste väl ändå spelarminskning kännas av för företagen i fråga.

Vad tycker ni läsare, är det rätt här väg att gå? Kommer ni själva stödja @MW3BlackOut och anser ni att de tidigare nämnda problemen är allvarliga nog för att spelare ska behöva protestera?

källa: Gamers Daily News