CD Project Red, utvecklarna bakom Witcher 2, meddelar att man den 5:e april kommer att ge bort ett gratis ”legendariskt” RPG-spel till alla som köpt just Witcher 2.

Det här mystiska erbjudandet kommer även finnas tillgängligt för de som köper spelet i framtiden.

Den polska studion har också hintat om en stor utannonsering under en lång tid nu. Michal Platkow-Gilewski, head of marketing, berättade för Eurogamer att den här veckans erbjudande inte kommer att göras sällskap av några avslöjanden, men kanske kan erbjuda ”antydningar” till vad som komma skall.

”Nej, det kommer inte vara några utannonseringar om ett nytt spel,” säger han. ”Men föra att ge lite antydningar men samtidigt inte förstöra överraskningen, CD Project RED och GOG.com har förberett något väldigt speciellt för alla The Witcher 2 Assassins of Kings PC-fans, men även för de som köper i framtiden.”

Platkow-Gilewski sa också att det nya spelet kommer att vara ”väldigt unikt”.

The Witcher 2 kommer för Xbox 360 17:e april.

Läs vår recension här

Källa