Idag släpps South Park: Tenorman’s Revenge på Xbox LIVE Arcade. Tenorman dök upp för första gången under den femte säsongen i avsnittet Scott Tenorman Must Die. Där introducerades han som en högstadieelev som blåste Cartman på lite pengar vilket gjorde Cartman helt skogstokig. Cartman fortsatte hela avsnittet med att försöka göra Scotts liv till ett helvete, vilket han till slut lyckades med.

I spelet är det dags för Tenorman att ta sin hämnd och detta har han valt att göra med en armé av Ginger Robots. Du tillsammans med tre vänner kommer att anta rollerna som Cartman, Kyle, Stan och Kenny för att slå tillbaka mot Tenormans armé. Er största del av Ginger Robot-dödande kommer att ske med den klassiska plattforms-stampen i huvudet, men man kommer även stöta på ett par power ups som låter dig spela som respektive pojkes superhjälte-alter ego. Det vill säga The Coon, Mysterion, The Human Kite och Toolshed som alla har sina egna speciella färdigheter. Spelet är utformat i  en typisk plattformsmiljö där det gäller att hoppa över hål i marken i en side-scrollvärld med sammanlagt 22 nivåer.

Priset för Tenorman’s Revenge är 800 Microsoft Points.