En av de största sidorna för spelremixer, OverClocked Remix, har nyligen släppt ytterligare ett album. Den här gången är det Capcoms Mega Man X som är den röda tråden. Maverick Rising, som är OCRemix 33e album, innehåller 62 spår uppdelade på fem skivor. Låtarna är från hela Mega Man X-serien och är ett samarbete av hela 49 artister.

Då projektet bör ses som en hyllning till Capcoms egna kompositörer är albumet helt klart gratis att ladda ner. Inte nog med att det är en hel del låtar, över fyra och en halv timme med remixer, det är även en hel del olika stilar eftersom så pass många artister är inblandade. Det digitala albumet innehåller utöver 320kbps mp3-filer även FLAC för de som är lite mer kräsna över kvalitén i sin musiksamling och självklart inkluderas även coverart ifall någon känner sig manad att ha en fysisk kopia av albumet att skylta med.

Jag har hittills inte hunnit lyssna igenom allt men personligen gillar jag bland annat Level 99, Hemophiliac – The Leidenfrost Effect och Dr. Manhattan – Duality. Albumet finns att ladda ner på maverick.ocremix.org och deras tidigare album samt enskilda låtar finns på ocremix.org.