Bioware har gett sig in i ”multiplayereventsvängen” och deras första försök i Mass Effect 3 blev så pass populärt att de mer än gärna gör ett försök till. Något som har lett till helgens operation ”Raptor”.

Målet är tydligare den här gången men ganska mycket mer tidskrävande.

Generellt mål: Befordra 150’000 karaktärer. ”Victory Packs” kommer belönas till alla deltagande spelare när uppdraget är slutfört.
Individuellt mål: Befordra två karaktärer. ”Commendation Pack” ges till de spelare som lyckas utföra uppgiften.

Gillar man multiplayerdelen i Mass Effect 3 ska man verkligen passa på nu under helgen från och med nu fram till 05:00 på måndag, men för den paranoida finns det förstås en hake. För att kunna delta i operation ”Raptor” måste spelarna tillåta den lilla feedback-funktionen som finns med i valmenyerna att göra sitt jobb. Detta specialevent fungerar tyvärr bara på PC och Xbox 360, något som kan reta en del Playstation 3 ägare.

Passa på att spela nu under helgen för nästa vecka är det för sent och belöningarna i specialpaketen går förlorade för alltid. Kanske kan jag äntligen få tag i en Krogan karaktär? Vad hoppas du på att det ska finnas i lådorna?