Square-Enix har nyligen lagt upp en sida med en trailer för sitt nya ”hemliga” spel som ska släppas i sommar. Det trailern visar, förutom en hel del japanska jag tyvärr inte förstår, är några karaktärer och en roterande kristall. Spelet ska enligt trailern även ha illustrationer av Masaki Hirooka (Order of Ecclesia och Suikoden Tierkreis) samt Yusuke Naora (delar av Final Fantasy och Front Mission-serierna).

Spelets titel avslöjas inte på trailer-sidan, förutom att underdomänen cc2012 används. Men envisa och nyfikna SE-fans har redan lagt märke till att Square-Enix registrerat domänen crystalconquest.jp. Är Crystal Conquest spelet som släpps i sommar? Är det en ny del av Crystal Chronicles eller Crystal Defenders? Eller är det kanske ännu ett mobilspel som aldrig kommer att dyka upp utanför Japan. Det är ännu några månader kvar tills vi får spelet, om inte mer info lyckas läcka ut tidigare. Trailern kan du se på Square-Enix japanska hemsida.