Det blev en hård turnering, blod svett och tårar, men även en stor glädje! CtrlAltElite, Druidz E-Sport tillsammans med Super Motaro gav Stockholms fighting scen en turnering där dom bästa spelarna fick chansen att bevisa vem som var bäst allround i flera fighting spel. Med livestreamning härligt folk och extremt bra fighters blev det till slut Sebastian ”Bubblan” som tog hem första priset och bevisade att han var bäst i flertalet fightingspel vi hållet i turneringen! Strax därefter ser vi Leo ”Yagami” på en stark andra plats följt av   Christoffer ”Cyrox”.

1:a Plats: Bubblan: 11Points

2:a Plats: DRz_Yagami: 7Points

3:e Plats: Cyrox: 6Points

Vi från CtrlAltElite vill tacka Druidz E-Sports Dennis ”Sobrius” Söderberg för grymt bra casual kommentatering och program ledning tillsammans med: Staffan, Martin, Gustav,Jona. Streamansvarig Mattias ”Hamsternator” Alex Blixtberg ägare av Super Motaro. David för skrikande och fixande Tittare på streamen och alla andra härliga som medverkat och gjort fight Night Season 1 till en stor sucee! Till säsong två vill vi ha större spridning och fler fighters! Alla är välkomna och har chansen att ta hem titeln: STHLM FIGHT CHAMP

Nedan finner du brackets med samtliga poäng och spel som turneringen hållt i. Om 20 dagar kommer prisceremoni hållas hos Super Motaro med inbjuda VIP gästlista för dom som deltagit i turneringen! Mvh/CtrlAltElite, Druidz E-Sport & Super Motaro!

Round 1:

Super Street Fighter IV Arcade Edition 2012

Street Fighter III 3rd Strike

Round 2:

Street Fighter X Tekken

Tekken 6

Round 3:

Ultimate Marvel VS Capcom 3

King Of Fighters XIII

Round 4:

Blazblue continuum shift extend

Soul Calibur V