Enligt en okänd källa arbetar Crystal Dynamics inte bara på en reboot av Tomb Raider utan även en reboot av den omtyckta vampyrserien Soul Reaver. För den som inte känner vid serien kan vi berätta att detta var en fortsättning på ”Legacy of Kain”-serien där vi fick följa vampyren Raziels väg till hämnden mot sin forna vampyrledare Kain.

Detaljerna om denna påstådda reboot är sparsmakade och förutom att man planerar att använda sig av en helt annan grafisk stil än originalet är det inte mycket som har kommit ut. Enligt tidigare uppgifter skulle mer information komma ut under årets E3 men det verkar inte längre vara aktuellt, något som kan tala emot ryktets giltighet.

Legacy of Kain: Soul Reaver släpptes till Playstation och PC 1999 och fick en ny generation av gamers att intressera sig för världen Nosgoth och dess odöda invånare. Är du en av de som inte provat på den här serien finns det att ladda ner via Playstation Store för en godkänd summa. Vi som däremot spelade serien när den var aktuell, vill vi verkligen ha en reboot? Själv ser jag hellre en fortsättning på Legacy of Kain: Defiance då jag gärna vill ha ett slut på berättelsen. Om ryktet stämmer eller inte får framtiden avgöra men en sak är säker, det här är så långt ifrån  Stephenie Meyers vampyrfantasi man kan komma och tur är väl det.

Källa: VG247