Återigen har ännu ett Humble Bundle lagts upp, nu med fler spel som har anpassats för Android-mobiler och plattor. Som vanligt så erbjuds indiespelen till andra plattformer med, så en brist på intelligenta mobilenheter behöver inte vara ett hinder.

Spelen som erbjuds denna gång är:

Om du betalar mer än snittet ($6.27 just nu, dvs runt 44 SEK) får du även:

Om några av dessa titlar låter intressanta är det bara att hoppa över till the Humble Bundles sida inom tretton dagar och kasta in valfritt belopp för att sedan lösa ut godsakerna på vilka plattformar du än föredrar.

För er som inte känner till idéen bakom the Humble Indie Bundle så är det ett enkelt och väldigt uppskattat koncept: De erbjuder ett paket med flera populära indiespel, som du får till valfritt pris. Du kan ge dem en cent eller en miljon dollar; det är helt upp till dig. Sen får du bestämma hur du vill att dina pengar fördelas mellan spelutvecklarna, olika välgörenheter eller de som organiserar allt det här. Slutligen får du ladda hem spelen direkt från sidan eller genom Steam. På vissa titlar slänger de också med lite extragodis som soundtracks eller liknande.