Det är en månad innan The Witcher 2: Assassins of Kings Dark Edition släpps till Xbox 360.

Ändå har denna limiterade utgåva av spelet redan sålt slut i nästan alla Europeiska länder. Det sista landet är Polen där spelets utgivare har ett extra lager av spelet. Denna utgåva innehåller en hel del utöver vad Enhanced Edition kommer erbjuda och här följer en lista av vad.

  • En ”artbook”
  • En ”making of” DVD
  • Ett varghuvd
  • En medaljong
  • Klistermärken

Michał Nowakowski sa följande om den limiterade utgåvans försäljning.

“We are really pleased, that the Dark Edition was so well received by gamers. We’re half way from the beginning of the pre-orders to the premiere and already European gamers bought all of the Dark Edition copies. You can still buy the Enhanced Edition of the game, which is more than a standard edition of an Xbox game containing the game, official soundtrack, quest handbook and world map.

Tycker ni läsare det är värt att lägga pengar på limiterade utgåvor?