Nästa spel från Suda51 och Grasshopper närmar sig men inte riktigt så fort som vi skulle vilja efter veckans senaste nyheter. Att Tara Strong återvänder till spelindustrin som rösten till Juliet Starling gör åtminstone den här gamern glad och för den som inte vet vad hon jobbat med innan kan man exemeplvis nämna Harley Quinn i Arkham City eller Prinsessan Clara och Toot Braunstein från komediserien Drawn Together. Nu har lite mer matig information kommit fram angående biten man alltid ser fram emot i spel som involverar Suda51, nämligen karaktärer.

Det gäller spelets mycket musikaliska bossar som inte bara råkar vara zombies utan även har en dödlig passion för diverse musikstilar. Juliet kommer få såga sig igenom mängder av zombies innan hon når fram till dessa jammande kadaver och frågan är om inte en hejarklacksledare och ett gäng musiker ändå kan ha ett gemensamt intresse. Troligtvis inte i det här fallet.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Lolipopchainbosses.mp4[/pro-player]