Batman och Robin återvänder i LEGO Batman 2: DC Super Heroes! Det är dags för den dynamiska duon att jobba tillsammans med andra kända DC-superhjältar och däribland Stålmannen, Wonder Woman och Green Lantern för att stoppa notoriska skurkar så som Lex Luthor och Jokern från att förstöra Gotham City. Batmans fans från alla åldrar kommer att njuta av den nya och originella storyn som är fylld med klassisk LEGO-action och humor medan de slåss för att sätta förbrytarna bakom lås och bom. Spelet kommer finnas tillgängligt under sommaren 2012 för Xbox 360, PlayStation 3, Wii och Windows PC – men även Nintendo DS, 3DS och PlayStation Vita.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes kompletterar det nyligen släppta leksakskollektionen LEGO Super Heroes: DC Universe. Utbudet erbjuder fem byggnadskit, så som The Batcave och tre byggbara, detaljerade actionfigurer.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/lbm2t.mp4[/pro-player]