Du läste rätt. Diablo III har äntligen fått ett definitivt releasedatum och det ligger inte allt för långt in i framtiden. 15 Maj är dagen ni ska ringa in i kalendern  men redan nu kan det vara bra att se över hur många semesterdagar ni har kvar eller om ni behöver klura ut en bra ursäkt för en eventuell sjukskrivning.

Har du däremot flyttat till Ryssland av valfri anledning kommer du få vänta till den 7 Juni. Vi ska inte heller glömma bort att de som valde att köpa ett årspass till World of Warcraft får med en digital version av Diablo III som en trevlig bonus. Vi har ingen aning om hur många som nappade på det erbjudandet, men de spelarna kommer också kunna njuta på releasen den 15 Maj.

Några på redaktionen har redan bestämt vilken klass de tänker spela med men några är lite mer försiktiga i sitt val. Har du gjort ditt val och hur resonerade du då? Några av oss behöver tipsen innan vi tar oss an helvetets rysligheter.