Det har varit svårt att missa att Guild Wars 2 sakta närmar sig releasedagen. Vi har ännu inget datum men däremot kan vi avslöja vad innehållet i samlarutgåvan kommer att vara. Det är dock inte bara prydnadssaker du kommer få utan även in-gameföremål som kommer förgylla ditt spelande ytterligare.

Bland de lite mer verkliga sakerna kan du hitta en 25 cm hög staty föreställande den mäktige krigarbesten Rytlock Brimstone med sitt flammande svärd, fem bilder med artwork från spelet, samt en specialanpassad ram. Det är dock inte allt, det kommer även innehålla en ’making of Guild Wars 2’-bok med hårdpärm på 112 sidor, Best of Guild Wars 2-soundtrack, samt en väldigt fin metallåda till ditt älskade spel. Allt detta för $150.

När det kommer till in-gameföremålen handlar det bland annat om Mistfire Wolf och Miniature Rytlock-companions, vilket är något som Guild Wars-spelare känner igen sen tidigare. Utöver allt detta finns det vissa bonusar för folk som förhandsbokar. Vad sägs om att få vara med i alla kommande beta-event samt få tillgång till spelet tre dagar innan det släpps? Det samt ett exklusivt Hero’s Band som ökar dina stats kan bli ditt om du är en av de som förhandsbokar.