Från och med den 15:e till och med 19:e mars får man spela Star Wars: The Old Republic gratis, har EA och BioWare utannonserat. Denna gratis testhelg ger spelare möjligheten att få känna på en del av vad spelet har att erbjuda.

Ta del av testhelgen för att uppleva de inledande äventyren av alla de 8 olika karaktärsklasser i spelet, utforska deras ursprungsvärld och dess fraktions huvudvärld. Spelare kommer även ha möjlighet att spela mot varandra i PvP-tridszoner eller spela med sina vänner genom några av de tidiga fraktionspecifika Flashpoints som finns (The Esseles och The Black Talon).
The Black Talon.

En karaktär från gratishelgen kan inte överskrida level 15.

Besök StarWarsTheOldRepublic.com den 15:e mars för att skapa ditt konto, ladda ner spelet och påbörja testhelgen!

Spelare som redan har ett aktiverat konto kommer inte ha möjlighet att utnyttja det här erbjudandet.

Källa