Street Fighter X Tekken släpptes så sent som förra fredagen och det dröjde inte många minuter innan spelare började nöta combos och specialattacker. Den som har ett någorlunda minne minns däremot att samtidigt som Street Fighter X Tekken utannonserades var det även ett annat spel som nämndes, nämligen Tekken X Street Fighter.

Nu ser det däremot ut som att den som väntar på något gott kan få vänta väldigt länge. Yoshinori Ono från Capcom berättade för GamesMaster att Namco Bandai har inte gjort något på spelet alls, inte ens ett första utkast på designdokumenten. Ingen tvivlar på att Namco Bandai kommer leverera ett bra spel, men om Capcom 0ch Namco Bandai utannonserar de båda spelen samtidigt och Capcom hinner lansera sitt projekt innan Namco Bandai ens hinner börja, då finns det en klar anledning att ifrågasätta vad som händer bakom kulisserna.

Just nu finns det inget planerat releasedatum för Tekken X Street Fighter och det ser definitivt ut som att vi kommer få vänta på någon form av uppdatering över huvud taget.

Källa: Gaming Everything