Under april månad kommer Crytek att avslöja sitt ”spektakulära” hemliga projekt avslöjar Gm of Games, Nick Button-Brown, under GDC förra veckan.

”En stor del av vår företagsverksamhet är hög-budget-spel för konsol och PC,” berättar Button-Brown för CVG.

Han tillägger: ”Vi vill fortfarande leverera den möjliga kvalitet, var vi än går. Ni känner till om Homefront, ni känner till om Ryse. Vi har ett annat projekt… [skrattar] och där alla tre ser väldigt bra ut.”

Om det tredje hemliga projektet tillägger han: ”De andra projekten ser helt fantastiska ut – jag menar, genuint det bästa av den typen av projekt vi någonsin har gjort. Det ser spektakulärt ut, teamet jobbar väldigt, väldigt bra och det är verkligen fint att se teamet väldigt entusiastiska över vad de gör. De är väldigt glada.”

Det har ryktats om att EA och Crytek jobbar tillsammans igen, men vilket spel är okänt. Finns det möjlighet att Nick pratar om en uppföljare på TimeSplitters?

Källa