Ikväll kör SuperMotaro tillsamans med CtrlAltElite och Druidz E-Sport igång Saturday Fight Night. Under lördagskvällen kommer man kunna möta erfarna fighters i de största fighting-spelen samt tävla i Street Fighter X tekken och Tekken 6. Varje lördag kommer det sedan att hållas tävling i två nya fightingspel där deltagarna samlar poäng baserat på sin placering. I slutet på säsongen kommer sedan Stockholms Allround Fighter att utses. Varje vecka finns det även chans att vinna ett mindre pris från SuperMotaro. Om du inte kan vara på plats kan du även följa eventet här på vår webb-tv där allt kommer att live-streamas varje lördag med kommentatorer.

Poäng ställningen just nu:

SFIVAE:

  1. Skatan (Sakura)
  2. Yagami (Sagat)
  3. Dysfori (Ken)

SF3S:

  1. Cyrox (Yun)
  2. Yagami (Remy & Q)
  3. Georg (Akuma, Ken, Oro)

Inträdet kostar 50:- men för er som inte kan vara på plats kommer vår stream finnas tillgänglig så ni inte missar något från dagens stora fighter.
Streamen hittar ni här och sändningen börjar 20:00 denna lördag.