Snart är det dags för alla fighting-fantaster att göra sig redo inför Street Fighter X Tekken som släpps imorgon, men den som inte vill vänta längre än nödvändigt bör hålla utkik efter olika release-event som kommer hållas inför spelets release och har du inte listat ut det just nu kommer ett av dessa utspela sig i Stockholms bästa spelcafé, nämligen Super Motaro.

Super Motaro kommer slå upp dörrarna 20:00 och förutom skönt häng med andra  gamers kommer ni även få chansen att spela Street Fighter X Tekken innan release vilket vi även kommer streama ut på vår webb-tv, försäljningen av spelet öppnar först vid 00:01. Skulle det vara så att du inte befinner dig i Stockholm har du en chans till eftersom GameEffect i Jönköping också kommer att köra nattöppet i samband med releasen.

Skulle det vara så att du inte känner dig mätt på hypen och vill ha mer tycker jag att du ska ta dig en titt på denna kortfilm skapad av Thousand Pounds Fight Team som trots en del överdrivna skådespelarinsatser är väldigt imponerande. Ryu eller Kasuya, vem kommer gå segrande ur striden?

Imorgon vill vi se att ni infinner er på Super Motaro, Hantverkargatan 90 på Fridhemsplan eller om du är en jönköpingsinvånare ska du gå till GameEffect på Tändsticksgränd 33 och förbereda dig på en hård kamp. För mer info finns det en facebook-grupp som är lämplig att kolla in och skulle din stridslust inte vara mättad rekommenderar vi att du även kollar in Saturday Fight Night som vi just nu kör varje lördag på Super Motaro.