Guerilla Games jobbar på minst tre nya projekt och har uttalat sig om dessa.

Guerilla är mest kända för Killzone serien och har nu under GDC 2012 utalat sig om pågående projekt. De arbetar med en Killzone titel till PSVITA, en Killzone titel till Playstation 3 och en titel som inte har någon koppling till Killzone serien. De sa inte om Killzone titeln till Plsyattion 3 skulle bli DLC till Killzone 3 eller en uppföljare. De gav heller inga detaljer kring den titel som inte hör till Killzone serien. De gav dock en beskrivning över hur de sammanställt idéer för projektet. Några av idéerna hade varit att implementera varulvar, zombies och steampunk. 

Detta resulterade i en planerad titel kallad  Dark Science där en Dirty Harry liknande karaktär på 70 talet skulle ta sig an olika sorters monster. Denna titel slog dock inte igenom i slutet så vi får vänta och se exakt vad deras idéer har resulterat i.

Vad skulle ni önska av en ny Killzone titel?