Richie Branson har postat en musikvideo där han rappar om RPG spel han spelat och saknar.

Spelen är bland andra Chrono Trigger, Final Fantasy 7 och Secret of Mana. Han vill även ha uppföljare till samtliga dessa. Låten är tillängnad SquareSoft alltså en hint till Suqare-Enix.

Titled ‘Letter To SquareSoft,’ the song praises older RPGs like Final Fantasy VIIKingdom Hearts, and Chrono Trigger, all the while scrutinizing Square’s last few years as a studio with lyrics like “I want the old SquareSoft back, I really mean it. That’s why I never called you guys Square-Enix.”

Detta öppna brev är nog ett av de bättre jag skådat och även lyssnat på då låten är riktigt bra. Studio23 som sysslat med  Hip Hop i 10 år kan bara hålla med. Låten kan ni ladda ner genom följande länk.

http://www.mediafire.com/?q1rkxl2x78j5l4r

Vad tycker ni om denna nostalgi tripp? bör Suqare lyssna på Branson och ge oss uppföljarna?