Omröstningen för L7-Utmärkelserna 2011 är i full gång och ifall ni mot förmodan inte redan känner till det så är Momentum Podcast nominerad för bästa spelpodcast. Nu finns det ju självklart andra kategorier också, men just den här är intressant för oss och Momentum behöver ditt stöd, då det kanske inte är lika självklart för alla vilket alternativ som är det rätta.

Fram till 6 Mars klockan 23.59 kan man gå in och rösta på Level7.nu och förutom bästa spelpodcast finns årets blogg, skribent och tidning. För att motivera folk att rösta finns det även möjlighet att vinna priser från EA och Microsoft. Så vad väntar ni på? Gå in och rösta redan nu.

Har du mot förmodan missat Momentum så diskuterar Studio23 och Shades det som är aktuellt i spelvärlden just nu. I det senaste avsnittet kunde man bland annat se Mass Effect 3-demot och senaste spelet i SSX-serien. Momentum bjuder på relevant information med en lagom dos humor och sänds live på torsdagar kl 21.

Glöm inte att titta in på CtrlAltElites webb-tv, vi har en hel del trevligheter, förutom Momentum, som ikväll kommer sända  sitt 78e avsnitt. Aktuellt schema finns att beskåda här på CtrlAltElite.se och glöm inte att rösta på Momentum till årets bästa spelpodcast.