Konami har nu gett det besked vi sökt efter angående deras nästa samlingsbox. Zone of the Enders HD Collection släpps den här hösten till både Xbox 360 och Playstation 3.

För den som totalt missat vad det handlar om är det japansk mech-action när den är som bäst. Med både originalet och den omtyckta uppföljaren som nu precis som namnet antyder blivit uppdaterade med ordentliga HD versioner. Har man missat serien och gillar snabb action är den här samlingen sannerligen värd att ta en titt på.

Själv hoppas jag bara att den multiplayer som fanns gömd i originalet är kvar och att den har utökats med online-möjligheter. Jag vågar inte hoppas på det, men det vore själ nog för min del att införskaffa det. Vad är egentligen era starkaste minnen från den här spelserien? Ser ni fram emot samlingen eller tycker ni att Konami ska få tummen ur ***** och påbörja utvecklingen av Z.O.E. 3 istället?