Förbeställ och få tillgång till spelets exklusiva klubb vilket ger saker i spelet och andra bonusar.

Borderlands 2 är uppföljaren till den kritiker rosade RPG shootern. Spelet har nu fått ett släpp datum vilket är 21:e september 2012 för Xbox 360, PS3 och PC. Detta bekräftas av 2K och Gearbox Software. Randy Pitchford sa följande i ett uttalande.

”Borderlands 2 is a passion project, through and through, The result is a sequel that has improved every successful aspect of Borderlands while innovating with an all-new experience.”

Borderlands 2 kommer låta spelare köra tillsamans via split screen eller online via drop in spel. De som förbeställer kommer kunna ladda ner Gearbox Gun Pack,  Golden Key och Vault Hunter’s Relic. Gun pack är en samling vapen som ska hjälpa spelaren mot spelets monster. Nyckeln används för att låsa upp ett ovanligt föremål i en del av spelet. Reliken ökar spelarens ”gear-hunting fortune” medan de spelar själva eller tillsammans med vänner.

Är ni sugna på denna uppföljare? Låt oss veta nedan.