I en värld där Smart phones och Tablets numera finns i dom flestas fickor är det många som inte är nöjda med virtuella tryckpunkter på skärmen. Gametel skapad av ett gäng från Lund vill ändra på det med sin Bluetooth handkontroll som ska ge mobil spelare en mer riktigt känsla i spelen. Håller den måttet eller behöver man ladda batterierna bakom gänget som skapat den?

 


En andra åsikt:

Gametel lovar mycket och håller nästan måttet. De minus som Andreas påpekar håller jag med om, hade man haft ett styrkors som man kände av mer genom knapp tryckningarna hade det vart suveränt, hade man även sänkt priset hade även detta lyft poängen lite. Men styrkorset är en vanesak och jag stornjuter när jag spelar gamla SNES spel på min Samsung Galaxy S! 6/10 – studio23

Gametel går att köpa här

Mer information om produkten, mjukvara och hjälp går att finna här