Det finns tillfällen när man är omgiven av monster och andra fiender i spel när stressen tar ett steg tillbaka och paniken inte går att hitta någonstans. Där alla dessa negativa känslor istället ersätts av lite mer positiva varianter, såsom skadeglädje, vrede och hat mot allting som står i din väg.

I Resident Evil: Operation Raccoon City där spelaren antar rollen av en Umbrella-agent som försöker dölja spåren av Umbrellas involvering i den aktuella mardrömmen förväntade vi oss att få möta en hel del tufft motstånd. Men ibland kanske det inte är monstret framför dig som är den farligaste varelsen i rummet. Ta er en ordentlig titt på trailern nedanför och fråga er sedan, vilken sida står du på? S.T.A.R.S. eller Umbrella? Jag vet i alla fall vad jag väljer.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Residentevilorcbrutalt.mp4[/pro-player]