Nedräkningen inför Gamer Meetup närmar sig sitt slut! Om blott fyra dagar slås portarna upp på Fryshuset i Stockholm och alla spelenthusiaster är välkomna att ta del av en exklusiv visning av Ninja Gaiden 3, slåss om förstaplatsen i SM i Soul Calibur V och blazblue continuum shift, tävla i de många andra fightingspelsturneringarna eller bara strosa runt och njuta av atmosfären och den lilla retromässan som hålls samtidigt.

Ifall ni mot förmodan redan har glömt bort det så händer det ganska mycket under Gamer Meetup; spelmässan som anordnats av Super Motaro, men det finns ännu fler skäl som talar för obligatorisk närvaro.

Inte bara kommer det bjudas på en förhandsvisning av det kommande Ninja Gaiden 3 – Wendros har sett till att Team Ninjas ledande producent Hayashi Yosuke flygs in och kommer hålla i en presentation av spelet. Spelets utgivare Tecmo Koei kommer även finnas på plats på golvet under hela mässan.

Som vi nämnt tidigare finns det många turneringar för fightingspelsfans, och det går fortfarande att anmäla sig för att få en garanterad plats i valfri turnering, men om du verkligen vill demonstrera din överlägsenhet har du ett perfekt tillfälle om du anmäler dig till svenska mästerskapen i Soul Calibur V. Bortsett från ära, heder och sexigt slitna tummar finns det många priser att vinna, inte minst en direktkvalificerande resa till de europeiska mästerskapen i London! Även Namco Bandai-representanter kommer ha en monter på mässan med mycket möjligheter.

Självklart är hoppet inte helt ute för er som inte kan ta er till Fryshuset till helgen då CtrlAltElite självklart kommer livestreama hela kalaset, men oavsett om ni njuter på distans eller om ni gör det rätta och faktiskt fysiskt närvarar så är det viktigaste att ni inte får missa Gamer Meetup! Gamer meetup press CtrlAltElite & Druidz press releasen finns att läsa!

Gamer Meetup har öppet 11:00 – 20:00 på lördagen den 18:e och 11:00 – 17:00 på söndagen den 19:e. En endagsbiljett kommer kosta 70:-, och en tvådagarsbiljett går bara på 100:-. För mer information och uppdateringar, besök den officiella sidan: www.gamermeetup.se