DICE har utannonserat att man jobbar på ett flertal uppdateringar för Battlefield 3, som ska ta itu med en del av problemen som spelare har med spelet. Problemen cirkluerar kring ”balans och gameplay, prestanda, stabilitet och funktioner i helhet”, enligt ett inlägg på den officiella Battlefield-bloggen.

Under tiden som mer vi inväntar mer information på lösningarna har en uppdatering för PC-versionen anlänt till Origin idag. Uppdateringen fixar och introducerar följande:

  • Stöd för Intels kommande Ivy Bridge-serie (inte än släppt)
  • Lösningar för två reproducerbara klient-krasher:
  • Oilfields- Conquest Large – Löst krasch av klient när spelare börjar utanför vissa fordon.
  • Canals – Rush – Löst krasch av klient vid det andra paret av mcoms om spelaren kör ett fordon i närheten av det exploderande raket-batteriet.
  • Prestandaförbättringar med AMD Radeon 7xxx-serien

Under morgondagen, onsdag 15:e februari, kommer DICE att utföra en del underhåll på PlayStation 3 och Xbox 360-servrar. ”Detta pågår under klockan 10 och 11. Det här är för att förbättra stabilitet på servrar och övergripande anslutning. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka men vi är övertygade att det här är behövligt och kommer vara awesome för dig och de inblandade. Keep fragging!” skriver DICE community manager, Daniel Matros (zh1nt0), på den officiella Battlefield-bloggen.

Källa