Via twitter har Square Enix officiellt utannonserat Sleeping Dogs.

Utgivaren säger dock inte emot, men Sleeping Dogs är den omdöpta True Crime: Hong Kong från United Front Games, som blev sparkade från den tidigare utgivaren Activision.

Man ingår rollen som Wei Shen, en polis som ska infiltrera Hong Kong Triads – en av världens mest förskräckliga kriminella organisation.

”Från stunden du tar upp kontrollen och upplever blandningen av bilkörning, närstrid och skytte vet du att du spelar någonting fräscht och en  aning speciellt,” säger Lee Singleton, general manager för Square Enix London Studios. ”Sleeping Dogs har en av de bästa stridssystemet för handstrid – det är superbrutalt med förödande takedown, och när det lades till i det bevisade UFG-arvet i körspel, en förstaklassig story och livfulla bakgrunden av Hong Kongs undre värld får vi ett rasande recept som skriker underhållning.”

Square Enix säger att spelet kommer att släppas i den andra delen av 2012, för Xbox 360, PlayStation 3 och PC. Tidigare information har däremot pekat på ett släpp under augusti 2012.

Källa