Har du tagit dig igenom Bayonetta fler gånger än du kan räkna till? Ligger Ninja Gaiden III för långt bort? För oss som föredrar spel med lite mindre skjutande och lite mer finess, kan spelutbudet ibland verka lite väl fattigt. Som tur är dyker det då och då upp små korn som kan ge oss den actionladdade upplevelse vi är ute efter.

Malicious som är utvecklat utav Alvion är ett actionspel som verkar låna lite delar både från Devil May Cry och Zone of the Enders där spelaren är utsänd för att förgöra världens ondska. Beväpnad med en mantel som både kan ändra form och absorbera sina motståndares krafter. Spelet lockar oss med intensiv action och en mängd bossfighter.

Ta en titt på trailern och bedöm själva vad ni tror, men den actiontörstande delen av mig ger gärna Malicious en chans imorgon när det släpps på PSN/SEN.

 

Malicious kommer även att släppas på PS Vita för den som föredrar att vara lite mer rörlig i sitt spelande.