Nu är det mindre än två veckor kvar till den 18:e februari, då Fryshuset i Stockholm kommer fyllas av arkadkabinett, utställare och enthusiaster från såväl spelvärlden som vardagsrummen. Än så länge finns det fortfarande möjlighet att anmäla sig till alla tävlingar och turneringar, och ryktet säger att det kan finnas chans för den snabbe att boka det sista bordet till ”mini-retromässan” som kommer ta den nedre av de två våningarna som är avsatta för all spelglädje.

På Gamer Meetup, som kommer pågå hela dagarna lördag den 18:e och söndag den 19:e, kommer du utöver den ovan nämnda minimässan med alla dess fyndtillfällen hitta mängder av arkadmaskiner att spela på, kunna se intensiva turneringar på scen, vandra bland utställare och prata med mängder av spelföreningsfolk.

Turneringarna som kommer hållas under helgen är i:

  • Soul Calibur 5
  • BlazBlue Continuum Shift Extend
  • Super Smash Bros Melee
  • Ultimate Marvel vs. Capcom
  • Street Fighter 4 Arcade Edition 2012
  • Tekken 6

…Och samtliga är fortfarande öppna för registrering, och formuläret för detta såväl som detaljinformation rörande varje tävling kan du hitta på tävlingssidan här.

Självklart kommer CtrlAltElite vara på plats och livesända hela härligheten, och våra egna Studio23 och Shades kommer stå på scen hjälpa till att guida er helgen igenom.

Ifall ni fortfarande inte är hundraprocentigt inställda på och förväntansfulla inför helgen rekommenderar vi varmt att ni svänger förbi arrangören Super Motaro på Hantverkargatan 90 och tar en ypperligt god kaffe, spenderar lite tid vid arkadmaskinerna, övar lite på valfritt fightingspel inför turneringarna eller bara sätter er i en av sofforna och njuter av atmosfären och det sköna folket där.

Gamer Meetup har öppet 11:00 – 20:00 på lördagen den 18:e och 11:00 – 17:00 på söndagen den 19:e. En endagsbiljett kommer kosta 70:-, och en tvådagarsbiljett går bara på 100:-. För mer information och uppdateringar, besök den officiella sidan: www.gamermeetup.se