Det var så sent som i måndags som jag en blandad skara speljournalister rörde oss in mot platsen där vi skulle få testa Prototype 2. Själv kunde jag knappast vara mer förväntansfull och såg väldigt mycket fram emot både det jag skulle se, uppleva och helt enkelt experimentera lite extra med. Prototype är utan tvekan ett av de sandlådespel som jag har haft roligast med, trots att det hade ett par brister kan jag inte förneka hur pass roligt det faktiskt var att springa runt som ett övermäktigt väsen och sprida kaos och förstörelse kring sig.

Kan Prototype 2 leva upp till förväntningarna? Det kommer jag inte svara på nu, men förutom att testa spelet fick jag även möjligheten att sätta mig ner en stund med David Fracchia från Radical Entertainment och ställa ett par frågor. Den intervjun kan ni lyssna på här nedanför och vi hoppas att det ska stilla lite av det sug som ni känner inför Prototype 2.

[pro-player width=’620′ height=’40’ type=’mp3′]http://www.ctrlaltelite.se/interviews/Interviewwithdavidfracchiaprototype2.mp3[/pro-player]