Humble Indie Bundle låter folk, under en begränsad tid, köpa ett antal DRM-fria indiespel för en valfri summa pengar. Den som köper spelen får även välja hur sina pengar ska delas upp mellan utvecklarna, humblebundle.com samt välgörenhet. Humble Indie Bundle #4 drog in över $2 000 000, vilket ändå imponerar lite då  det ändå är valfritt vad man vill betala.  De flesta spelen är spelbara även under MacOS och Linux. Nu har de dock valt att ta det ett steg längre under den här perioden och släpper ett paket med tre spel till det mobila operativsystemet Android.

Spelen som ingår i Humble Bundle for Android är EDGE, Osmos och Anomaly: Warzone Earth. Jag kan inte svara exakt på hur pass spelbara de är med en touchskärm, men kvalitetsspel på telefonen eller surfplattan är väl inte helt fel. Ifall summan om betalas matchar genomsnittsbetalningen eller högre får man ytterligare ett spel. Bonusspelet den här gången är 2D Boys World of Goo, ett av de första stora indiespelen jag stötte på och något jag spelar till och från än idag.

För att ta del av den här omgången av Humble Bundle går du som vanligt in på deras hemsida.