Spelinformation

 • Testad plattform: Windows
 • Utvecklare: BioWare
 • Utgivare: Electronic Arts | Lucasarts
 • Genre: MMORPG
 • Antal spelare: 2-8 (PvP) | 2-16 (Raid) |2-24 (Operations) Online
 • Finns till: Windows
 • Släpps: 2011-12-20

 

Star Wars The Old Republic har det pratats mycket om, spekulerats mycket om och tyckts mycket om. Nu är spelet här och vi har under en månads tid hårdspelat det. Från klass till klass, planet till planet, PVP till PVE. Nu är den äntligen här: Videorecension för Star Wars The Old Republic!

 


En andra åsikt:

Att interagera med andra spelare är väldigt enkelt, markera dom och tryck på ”invite to party” för att spela tillsammans och du får då även möjligheten att lägga till dom som vänner. För just tillsammans är det roligaste sättet att spela MMO’s på. Ensam är oftast svag, speciellt i svårare miljöer. Även om man har så kallade ”Companions” med sig ersätter dessa aldrig en bra vän eller en annan spelare. Star Wars The Old Republic är ett spel som inte sviker men jag kan sakna en aning vassare grafik och rymduppdragen kunde vart mer innovativa 8/10 – Caesuz

Star Wars: The Old Republic

8

Grafik

7

Ljud

8

Spelbarhet

9

Hållbarhet

8

Plus

 • Bioware skapar en riktig Star Wars känsla
 • Alla röstskådespelare och dialoger
 • Känslan när man Besegrar en world boss
 • Ljudet

Minus

 • Rymdstriderna blir snabbt monotona
 • Långa laddningstider