Vad händer egentligen när människan får kontakt med varelser från andra planeter? Kommer det bli ett intelligent utbyte av idéer, eller kommer det bli det som är troligast så länge som människan är inblandad? Ett enormt blodbad.

Aliens: Colonial Marines tror på det senare precis på samma sätt som filmerna gör och hur mycket jag än hellre ställer mig på dessa blodtörstiga bestars sida kan jag inte motstå att bli sugen på detta co-op fps från Gearbox. Ända sedan man såg Aliens har man velat uppleva den klaustrofobiska känslan av en isolerad grupp som slåss för sin egen överlevnad med dessa hiskeligt låga odds.

Kan Gearbox verkligen infria alla förväntningar? Det kommer bli tufft och jag är lite skeptisk, men det är lite väntan kvar och tills dess kan vi läska varandra med den senaste trailern från Aliens: Colonial Marines

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/aliencmcontacttrailer.mp4[/pro-player]