För ett tag sedan skrev vi om att ett nytt spel baserat på retroklassikern Syndicate. Nu börjar det hända saker då EA utannonserat att ett demo kommer att släppas redan nästa vecka till både PS3 och Xbox360. Från början hörde man inte mycket om spelet och fansen av originalet har verkat vara skeptiska öer övergången från strategi till FPS. Nu verkar det dock som att EA känner att det är dags att marknadsföra Starbreeze Studios skapelse för fullt, och de verkar väldigt nöjda med bland annat grafiken.

Precis som originalet spelar man som ett fåtal agenter, som med hjälp av en hel del olika vapen och manicker ska utföra uppdrag. Fast för att anpassa spelet för den här eran kommer det självklart innebära co-op och detta är vad demot kommer att låta spelarna få pröva på. Fyrspelarläget är dock inte det enda spelet har att erbjuda, men verkar vara det som vi får nöja oss med så länge. Lever spelet upp till de förväntningar Electronic Arts försökt bygga upp? 31 januari är det dags att se om de lyckats med sin moderna tolkning av Syndicate.