Jag har alltid varit ett fan av Hitman serien. Man får en väldigt tillfredställande känsla av att utföra ett lönnmord perfekt utan några vittnen och utan några onödiga dödsfall. För oss som inte nöjer sig med det spelen berättar har det sedan ett tag tillbaka varit populärt att berätta lite mer med hjälp av böcker och berättelsen om torpeden med nummer 47 är inget undantag. Den nya boken som är skriven av författaren Raymond Benson och utspelar sig mellan Hitman: Blood Money och den kommande titeln Hitman: Absolution.

Detaljerna om vad boken handlar om är naturligtvis lika vaga som de sammanfattningar man brukar kunna läsa på böckers baksida, men den kommer i alla fall handla om politiska mord, en stor dos lögner och allmänt lurendrejeri. Boken som fått titeln Hitman: Damnation kommer släppas i USA den här sommaren och utgivaren Del Ray lovar att många fler länder världen över kommer få boken vid ett senare tillfälle. Jag är förvisso inte världens största bokmal, men jag uppskattade den tidigare boken om den långa mördarens ursprung och lite annat.

Är det någon av er läsare som läser böcker baserade på spel och finns det i sådana fall någon som ni gillar extra mycket, eller kanske någon som ni tycker att man ska undvika som pesten?